La Sala Institucional de la Casa de la Vila es reforma per poder retransmetre actes en streaming

Dimarts, 14 de març de 2023 a les 00:00

L’espai s’ha modernitzat amb tot el material necessari per poder emetre en directe o enregistrar els actes que s’organitzin. A més, s’ha renovat la il·luminació i la megafonia per poder millorar les condicions tècniques del actes.

El Departament de Comunicació de l’Ajuntament, amb el suport de La Veu, ha modernitzat la Sala Institucional de la Casa de la Vila amb la instal·lació de la tecnologia necessària per poder fer retransmissions i realitzacions audiovisual de qualitats, ja sigui en directe o enregistrades, i, al mateix temps, millorar les condicions dels actes que s’hi celebren.

En aquesta sala s’ha instal·lat una megafonia totalment nova amb dos equips independents, un disposa de dos altaveus i permet connectar un micròfon i l’altre està format per quatre altaveus amb la possibilitat de connectar fins a vuit micròfons (sis de taula, un de diadema i un altre sense fil). A més, s’han substituït totes les llums de la sala per leds i s’han afegit tres focus grans per millorar la il·luminació dels participants als actes. A partir d’ara, la sala també compta amb dues pantalles de televisió per veure el material audiovisual de suport que s’utilitzi durant un acte, trucades de vídeo de participants que no ho facin de manera presencial o la realització en directe gràcies a les tres càmeres robotitzades que es faran servir per gravar o emetre en viu qualsevol acte. L’enregistrament dels actes permetrà que aquests puguin ser visualitzats a posterior des de la web municipal www.montcada.cat, augmentant així la seva audiència i podent ser compartits per les xarxes socials si es desitja.

En paral·lel a aquestes incorporacions tecnològiques, també s’ha equipat una sala de control amb l’última tecnologia formada per tres taules de so, llum i realització, així com tres monitors per a l’escolta i per seguir la senyal de les càmeres i del programa.

La digitalització de la Sala Institucional s’estrenarà el proper 22 de març, a les 18.30h, amb la retransmissió en directe de l’acte de presentació dels projectes d’actuació urbanístics del present mandat. L’objectiu és que, després d’un període de proves, la sala aculli actes que les diferents regidores de l’Ajuntament desitgin emetre en directe o bé enregistrar-los.

Darrera actualització: 17.03.2023 | 11:49