La sala de juntes de la comissaria de la Policia Local portarà el nom de Montse Ribera

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 11:00

A proposta dels comandaments policials, aquest nomenament servirà per retre homenatge a la gestió realitzada per l’ex-regidora, qui va ser presidenta de l’Àrea de Serveis Generals durant el període 2015-2019 i que va morir al setembre de 2019.

La junta de govern local va aprovar el passat dilluns que la sala de juntes de la comissaria de la Policia Local portarà el nom de Montse Ribera, qui va ser presidenta de l’Àrea de Serveis Generals de l’Ajuntament, tenint com una de les seves competències la gestió del cos policial, entre els anys 2015 i 2019. Ribera, qui va morir el 28 de setembre de 2019 als 46 anys després d’una llarga malaltia, també va ser regidora de Comerç i Turisme en representació del grup municipal d’ERC. Aquesta proposta ha estat una iniciativa dels comandaments de la Policia Local i es donarà compte en la propera sessió del Ple que se celebrarà el proper 29 d’abril.

Montse Ribera donarà nom a una sala que, fruit de la reorganització dels espais de treballs de les dependències policials, estarà destinada a la realització de reunions de comandaments, la coordinació amb altres cossos o la celebració de la Junta de Seguretat, entre d’altres funcions. L’actual regidor de Policia Local, Oriol Serratusell, s’ha mostrat totalment d’acord amb aquesta iniciativa que, segons ha dit, “servirà per retre homenatge a la Montse, així com per deixar constància de la seva gestió i petjada com a responsable de la Policia Local durant cinc anys”. La intenció de l’Ajuntament és organitzar properament una acte íntim amb la família de l’ex-edil quan es faci efectiu el nomenament de la sala.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 11:34