La regidoria d’Esports oferta places vacants per als Casals d’Estiu

Dijous, 18 de maig de 2023 a les 12:00

Les inscripcions s’obriran el 22 de maig, a partir de les 9h, i s’hauran de fer de forma presencial a les oficines de la regidoria (Tarragona, 32). Les vacants són limitades i s’atorgaran seguint estrictament l’ordre d’arribada.

La regidoria d’Esports obrirà el proper dilluns 22 de maig, a partir de les 9h, el termini per poder optar a les places que han quedat vacants per als Casals Esportius d’Estiu que es faran en dos torns, del 26 de juny al 14 de juliol i del 17 al 28 de juliol, en quatre instal·lacions: pavelló Miquel Poblet, Zona Esportiva Centre, estadi Municipal La Ferreria i pista poliesportiva de Can Cuiàs. Les inscripcions per a aquestes places vacants s’hauran de realitzar el mateix dia 22, de forma presencial i a partir de les 9h, a les oficines de la regidoria d’Esports (Tarragona, 32), seguint estrictament l’ordre d’arribada i fins a completar les places vacants, que són limitades, especialment al primer torn, i que no estan disponibles per a totes les instal·lacions.

Per formalitzar la inscripció, les persones interessades hauran d’aportar la documentació necessària (fotografia tipus carnet, fotocòpia de la targeta sanitària i fotocopia full de vacunacions), així com una targeta de crèdit per realitzar el pagament.

Els Casals Esportius s’adrecen a infants i joves nascuts entre el 2007 i el 2019.

Darrera actualització: 18.05.2023 | 12:53