La regidoria d’Educació visitarà totes les escoles del municipi, des de bressol fins a Secundària

Dimarts, 19 de setembre de 2023 a les 00:00

La voluntat de l’Ajuntament, amb la participació d’Alcaldia, és tenir contacte directe amb tots els centres educatius per conèixer les seves necessitats.

Amb la intenció de recollir propostes i captar les seves necessitats, la regidoria d’Educació i Alcaldia han programat un calendari de visites per anar a totes les escoles bressol i els centres educatius del municipi -Infantil, Primària i Secundària- ja siguin públics, privats o concertats. La primera visita s’ha fet aquest dimarts a l’Institut Escola Mas Rampinyo i s’afegeix a la que ja es va fer el passat 12 de setembre a l’escola Mitja Costa per conèixer de primera mà les millores que s’han fet en aquest centre educatiu durant aquest estiu.

“Volem tenir contacte directe amb tots els centres educatius per conèixer les seves inquietuds i trobar possibles solucions per intentar resoldre les seves necessitats, tot i que en alguns casos la competència no és municipal sinó de la Generalitat”, ha explicat la regidora d’Educació, Anabel Moreno, que ha estat acompanyada en aquest primera visita per l’alcalde, Bartolo Egea, i el regidor d’Infància i Joventut, Albert Carandell, així com la cap tècnica del departament, Montse Marcos.

Darrera actualització: 19.09.2023 | 13:59