La presidenta d'Adif confirma a l'alcaldessa la continuïtat de la comissió de seguiment de soterrament

Dijous, 5 de juliol de 2018 a les 00:00

La nova presidenta de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), Isabel Pardo, s'ha compromès amb l'alcaldessa, Laura Campos, a reprendre les reunions de la comissió tècnica i política de seguiment del soterrament de la R2 al seu pas per Montcada i Reixac i li ha avançat que hi haurà una reunió aquest mateix mes.

Campos ha coincidit aquest matí amb Pardo a L'Hospitalet, on la recent nomenada presidenta d'Adif ha participat a unes jornades sobre infraestructures a Catalunya, organitzades pel diari Expansión i el consistori hospitalenc. Durant la trobada, on també ha participat l'alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín, i el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, la presidenta d'Adif ha confirmat la continuïtat dels projectes de soterrament de les línies ferroviàries als municipis de Montcada i Reixac, Sant Feliu de Llobregat i L'Hospitalet, iniciats per l'anterior president d'Adif, Juan Bravo.

Laura Campos ha destacat que "el nomenament Pardo ens va tranquil·litzar perquè coneix perfectament el nostre projecte i ha participat a les reunions que hi ha hagut amb l'Estat fins que es va aconseguir el compromís de l'Estat per fer el soterrament" i ha afegit que "la trobada d'avui ens ha reafirmat aquesta opinió".

Les reunions de la comissió tècnica i política havien quedat aturades després del canvi al govern de l'Estat. La comissió  tècnica i política està integrada per representants del Ministeri de Foment, l'Adif, la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments de Montcada i Reixac i Barcelona, l’agència Barcelona Regional i la plataforma ciutadana.

 

Darrera actualització: 05.07.2018 | 12:51