La Policia Local desplega un dispositiu per garantir la seguretat al Nadal

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 09:00

L’Operació 'Neula' incrementa les tasques de control i informació a la ciutadania i al teixit comercial i els controls d’alcoholèmia i drogues.

La Policia Local de Montcada i Reixac posa en marxa aquest divendres, 2 de desembre, i fins al 6 de gener, l’Operació Neula, un dispositiu especial per reforçar la seguretat i prevenir furts, robatoris o fraus durant el Nadal. La campanya contempla l’augment d’efectius i de les vigilàncies en zones de major afluència de persones, com ara eixos comercials o actes festius.

Un dels àmbits d’actuació de la campanya és el contacte directe amb el teixit comercial, amb visites dels agents a establiments, on es lliurarà informació amb consells de seguretat específics per als comerços. També hi haurà inspeccions administratives sobre els articles nadalencs, com ara joguines, per garantir que el material que hi ha a la venda ha passat els controls de seguretat i els estàndards de qualitat nacional i europeu. També hi haurà un augment de controls d’alcohol i drogues en la conducció, per garantir una mobilitat segura durant les festes.

La Policia Local demana a la ciutadania que també tingui un paper actiu per garantir la seguretat durant el Nadal. Evitar grans aglomeracions en la mesura del possible, vigilar les pertinences personals i no deixar a la vista objectes a l’interior dels vehicles són algunes de les recomanacions. En cas de dubte o sospita i si algú és testimoni d’un fet delictiu, cal contactar amb la Policia Local (935 752 177). 

Darrera actualització: 02.12.2022 | 12:19