La plaça de l’Església estrena jocs interactius

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 00:00

El consistori ha instal·lat uns nous jocs interactius, ubicats a tres zones de la plaça, que permetrà als nens i nenes jugar amb la realitat augmentada gràcies a les noves tecnologies.

El proper dimarts, 21 de juny, a les 19h, s’inauguraran oficialment els nous jocs infantils interactius instal·lats a la plaça de l’Església amb una activitat de dinamització per part de l’empresa que els ha instal·lat per mostrar als infants el seu funcionament. Aquests jocs, formats per panots integrats al terra, també permeten als infants experimentar amb la realitat augmentada gràcies a dispositius mòbils. A la plaça també s’ha instal·lat un plafó informatiu amb les instruccions del joc.

El regidor de Serveis Municipals, Juan Carlos de la Torre, ha explicat que “els nous jocs, que representen una alternativa als gronxadors dels parcs tradicionals, fomenten el joc en equip i en família i permeten desenvolupar les capacitats cognitives dels infants”. Aquesta actuació s’ha realitzat gràcies al treball transversal de diferents regidories de l’Àrea Social de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

Per la seva banda, la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere, ha afirmat que “aquest tipus de jocs interactius i inclusius estan adaptats a les noves tecnologies i fomenten la participació conjunta d’adults i infants”. Sempere ha afegit que “gràcies a un mínima intervenció a la via pública estem renovant els jocs infantils, un dels objectius d’aquest mandat”. Els nous jocs, que s’han ubicat a la zona d’estada de la plaça, estan formades per tres àrees amb un paviment interactiu. 

Darrera actualització: 17.06.2022 | 14:07