La piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre recupera el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Dijous, 6 de juliol de 2023 a les 12:20

Aquesta iniciativa solidària, que no se celebrava al municipi des del 2018, es farà el 9 de juliol (de 10 a 14 h) i es trasllada des de Montcada Aqua fins a l’equipament del carrer Bovanista.

La regidoria d’Esports torna a recuperar, després de cinc anys d’absència per diverses raons, entre elles la pandèmia de la Covid-19, la seva adhesió al ‘Mulla’t’ per l’esclerosi múltiple’. Es tracta d’una iniciativa solidària promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb l’objectiu d’obtenir aportacions econòmiques per impulsar accions de suport a les persones que pateixen aquest trastorn neurològic en la vessant d’assistència personal i recursos per a la investigació. Aquesta activitat es farà el diumenge 9 de juliol de manera simultània a diferents punts de Catalunya i, en el cas de Montcada i Reixac, es trasllada des de Montcada Aqua, equipament on es venia celebrant des de l’any 2010, fins a la piscina d’estiu de la Zona Esportiva Centre (Bonavista, sn).

Excepcionalment, i per aquest motiu solidari, la piscina obrirà el 9 de juliol a les 10h i el ‘Mulla’t’ s’allargarà fins a les 14 h, tot i que l’equipament continuarà obert fins a les 20h. Tothom que hagi accedit amb la seva entrada o abonament podrà nedar uns metres a favor de la causa i un grup de voluntaris s’encarregarà d’anotar la distància que es sumi entre tots els participants. A les 12h, se celebrarà el salt conjunt i durant tot el matí, es podrà adquirir material promocional, com samarretes, bosses o tovalloles, així com fer donatius en una guardiola que s’instal·larà a tal efecte.

Les persones que no puguin anar aquest dia a la piscina, però vulguin fer aportacions o comprar merxandatge relacionat amb aquesta causa, ho poden fer directament al web de la FEM.

Al 2018, durant l’última edició celebrada a Montcada i Reixac, unes 300 persones van nedar 4.900 metres a la piscina coberta del complex esportiu Montcada Aqua i es van recollir 700 euros, entre donatius i venda de material promocional d’aquesta campanya solidària.

Darrera actualització: 10.07.2023 | 10:17