La Nit dels Campions omple el Pavelló Miquel Poblet en l’homenatge als campions del Vallès Occidental

Divendres, 14 de juny de 2019 a les 00:00

Prop de 1.100 persones assisteixen a l’entrega de premis als campions i campiones comarcals de lligues de futbol i futbol sala de la temporada 2018-2019.

El Pavelló Municipal Miquel Poblet (camí de la Font Freda, 3) va albergar ahir al vespre la segona de les 13 Nits dels Campions que la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha organitzat pels propers dies. En total es van repartir prop de 80 premis i reconeixements pels equips del Vallès Occidental que han guanyat les seves respectives lligues, així com també guardons especials i premis al joc net.

L’organització va retre homenatge als presidents de clubs que aquesta temporada han deixat el càrrec de la seva entitat, com Francisco Romero, de la UD Santa Maria Montcada. Així mateix, la Federació també va voler reconèixer Nicolás 'Pichichi' Cruz, ex jugador i actual coordinador adjunt del Futbol Base Montcada.

A l’acte van assistir el president de la FCF, Joan Soteras; el directiu i delegat al Vallès Occidental-Sabadell, Albert Montull; el directiu i delegat al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech; el cap del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez; el directiu de l'FCF Rossend Abella; i el delegat de la Lliga Comarcal de Futbol Sala (LCFS) al Vallès Occidental, Jordi Palau. Per part de l’Ajuntament, la delegació municipal va estar encapçalada per l’alcaldessa en funcions, Laura Campos; i el regidor d’Esports en funcions, Salva Serratosa.

Campos va voler felicitar a tots els equips guanyadors i alhora va aprofitar per reivindicar la importància de l’esport femení. “Aquests dies, a França, s’està disputant un Mundial de futbol femení que esperem que contribueixi a trencar, d’una vegada per totes, aquest fals mite que diu que el futbol és només cosa d’homes. I aquest missatge no va tan sols per les futbolistes, sinó també per les àrbitres o per les entrenadores que cada dia lluiten per fer-se un lloc a l’esport que estimen i que volen fer-ho sense ser discriminades”, va dir.

La d’enguany és la 19ª edició de La Nit dels Campions, que en els propers dies reconeixerà als guanyadors de lligues de les comarques de Lleida, Penedès-Garraf, Vallès Oriental, Bages-Berguedà, Barcelonès, Terres de l’Ebre, Baix Llobregat, Girona, Osona i Tarragona.

Darrera actualització: 14.06.2019 | 10:40