La Mostra Gastronòmica i el nou Ral·li de tapes de Montcada i Reixac se celebraran a final d’octubre

Divendres, 28 de juliol de 2023 a les 13:00

Els bars, restaurants, cafeteries i comerç de productes especialitzats del municipi poden fer la inscripció als dos esdeveniments fins al 15 de setembre.

La Mostra Gastronòmica de Montcada i Reixac 2023 se celebrarà els dies 28 i 29 d’octubre al Camí de la Font Freda, davant del pavelló Miquel Poblet, coincidint un any més amb la celebració de la Trobada de vehicles clàssics i Fira de l’Automòbil de Montcada i Reixac. En aquesta nova edició, la Mostra inclou una activitat complementària, el Ral·li de Tapes, que tindrà lloc la setmana prèvia a l’esdeveniment, del 20 al 27 d’octubre. Ambdues accions tenen com a objectiu promocionar i potenciar el sector de la restauració del municipi. ‘Volem que durant aquests dies els carrers s’omplin de gent que vulgui gaudir de la nostra gastronomia, per aquest motiu fem una crida a la participació dels establiments de restauració; a més d'oferir un espai amable que convidi a tothom a quedar-se i gaudir de tots els sentits’, ha expressat la regidora de Comerç, Dámaris Sánchez, qui ha explicat que durant els dos dies de la Mostra hi haurà concerts, demostracions de cuina en directe, tallers infantils i concursos.

La Mostra Gastronòmica obrirà portes d’11.30 a 1 h el primer dia, dissabte 28; i d’11.30 a 17 h, el dia 29. L’establiment participant haurà de presentar un menú amb un mínim de quatre plats elaborats amb criteris d’equilibri, varietat i creativitat. Respecte el Ral·li, cada participant ha de proposar una tapa individual, servida amb una beguda, al preu de 4 euros. Per  promoure la participació de la ciutadania a l’activitat, es farà un carnet amb tots els establiments participants i qui segelli a un mínim del 50% dels locals entrarà en el sorteig d’una volta amb vehicle clàssic i un sopar per a dues persones, que es farà el dia 28 al matí. El carnet es podrà recollir als bars i restaurants participants i a la Casa de la Vila (Major, 32).

Inscripcions a la Mostra gastronòmica i al Ral·li de la tapa
Els establiments que vulguin participar a la Mostra i al Ral·li han d’entrar una instància electrònica a l’Ajuntament, adjuntant la documentació pertinent, fins al 15 de setembre com a màxim. Respecte la Mostra, cal entrar una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament, adjuntant la documentació pertinent. Sobre el Ral·li, s’ha de registrar la instància genèrica i adjuntar la documentació escaient i també cal contactar amb el departament de Desenvolupament Econòmic i Promoció Econòmica, per mitjà del correu electrònic comerc@montcada.org, indicant a l’assumpte: Participació a la ruta de la tapa, més el nom de l’establiment. Cal que al correu s’indiqui el nom del local, la persona i el telèfon de contacte, l’horari i l’adreça de l’establiment i la tapa proposada, amb fotografia.

Darrera actualització: 31.07.2023 | 13:46