La Milla Urbana de Festa Major torna el 5 de juny

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 00:00

La cursa, organitzada per Esports i la Joventut Atlètica Montcada, es recupera després de dos anys i les inscripcions s’obren aquest dijous, 5 de maig.

La Milla Urbana de Montcada i Reixac, que s’organitza per Festa Major, torna aquest 2022 després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia. La cursa, que arriba a la seva 15a edició, se celebrarà el 5 de juny a la Rambla dels Països Catalans (a partir de les 9.50 h), a càrrec de la Regidoria d’Esports i la Joventut Atlètica Montcada.

El retorn de la Milla Urbana és un motiu de celebració perquè significa tornar mica en mica a la normalitat; animo la ciutadania a participar en aquest esdeveniment i en d’altres de caire esportiu perquè tothom pugui gaudir de l’esport en Festa Major’, ha expressat el regidor d’Esports Gerard Garrido, qui espera que la milla ‘després d’aquests darrers dos anys, tingui el mateix èxit a nivell organització com participatiu com ha tingut la cursa Montescatano’.

Les inscripcions a les curses, de categoria des de sub 8 fins a persones veteranes, s’obren aquest dijous, 5 de maig, i estaran obertes fins al dia 31 (18 h) o bé, fins arribar a les 600 persones inscrites. La inscripció s’ha de fer per mitjà del web www.jam.cat –on hi ha tota la informació i el reglament sobre les curses– i el preu és de 5 euros. La inscripció fora de termini es podrà fer fins a una hora abans de la competició i el preu serà de 7 euros.

La novetat d’aquesta edició és una cursa per a alumnes d’ESO de Montcada i Reixac, que serà la que obrirà la jornada, organitzada per alumnat del col·legi La Salle, en el marc del projecte d’aprenentatge APS, de millora escolar del municipi.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 11:46