La màgia i la il·lusió de La Casa de les Joguines tornen aquest Nadal a Montcada i Reixac

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 10:00

Actualització. Totes les entrades exhaurides

Els Reis d’Orient instal·laran la seva oficina de preparació de regals a la Casa de les Aigües per segon any consecutiu i les famílies la podran visitar els dies 28,29 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener, de 17 a 21 h.

  • Per accedir a La Casa de les Joguines s’hauran d’adquirir entrades gratuïtes a través de www.teatremontcada.cat o, de forma presencial, a l’Auditori Municipal, a partir del 15 de desembre, a les 17 h.

 

L’espai on els Reis d’Orient i el seu personal preparen els regals per als nens i nenes de Montcada i Reixac, La Casa de les Joguines, torna aquest Nadal a la Casa de les Aigües. Es tracta d’un espai suggerent i de fantasia, on les famílies podran gaudir d’una estada màgica amb un itinerari organitzat per estacions i on veuran elements vinculats a les tradicions nadalenques. En aquesta ocasió, les visites al recinte per veure com es preparen i s’organitzen els regals, i algun altre secret, es faran els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener, de 17 a 21 h.

Després de l’èxit de l’any passat, torna La Casa de les joguines, un lloc màgic des d’on surt tot allò que els nens i nenes de Montcada i Reixac demanen als Reis; enguany, amb sorpreses i novetats’, ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs. L’edil ha indicat que enguany totes les visites ‘es faran en horari de tarda, perquè tots els espais exteriors on treballen els ajudats de Ses Majestats llueixin amb tot el seu esplendor’.

Per accedir a La Casa de les Joguines caldrà portar una entrada, gratuïta, que es podrà obtenir per mitjà de l’espai web www.teatremontcada.cat o bé, a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12), a partir del 15 de desembre, a les 17 h. Cada persona podrà treure un màxim de 4 entrades. El recorregut durarà uns 25 minuts i els visitants sempre estaran acompanyats d’algun dels ajudants dels Reis Mags. Durant la visita, el públic podrà veure les diferents sales de treball dels emissaris reials.

Les persones sordes podran fer una visita especial, amb el suport d’una intèrpret en llengua de signes catalana, el dia 29, a les 17 h. Per participar-hi, cal enviar un correu electrònic a cultura@montcada.org fins al 23 de desembre a les 14 h com a molt tard, amb les dades personals, el nombre de persones que acompanyaran la persona sorda i adjuntant un document que acrediti la discapacitat auditiva. Per a aquesta visita, no cal reservar dia i hora via web.

Accés
Es recomana anar a La Casa de les Joguines a peu o en transport públic; l’accés de vehicles només es permetrà a persones amb mobilitat reduïda que tinguin targeta d’aparcament que ho acrediti. Entre el 28 de desembre i el 3 de gener, de 16 a 21.30 h, es reservaran places d’aparcament per a les persones visitants de La Casa de les Joguines, en semibateria i cordó, al tram de l’avinguda de la Unitat entre el carrer Llevant i l’inici del pas aeri. Els temps d’estacionament estarà limitat a una hora i mitja.

Darrera actualització: 19.12.2022 | 07:05