La incorporació de més agents permetrà desenvolupar les noves unitats de la Policia Local

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 13:15

Els cinc nous efectius permetran avançar en la reestructuració de la Policia Local que preveu la implementació de noves unitats, com la de Medi Ambient i de Policia online, entre d’altres.

L’alcaldessa, Laura Campos, acompanyada del president de Serveis Generals, Juan Carlos de la Torre, i del regidor de Policia Local i Protecció Civil, Oriol Serratusell, han donat la benvinguda als cinc nous agents que s’han incorporat al cos local de seguretat, després de guanyar la plaça en un procés selectiu i de superar el curs bàsic d’agent impartit a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet. Durant l’acte també s’ha fet una recepció oficial al dos sergents i als tres caporals que han promocionat dintre del cos policial.

L’alcaldessa ha desitjat molta sort als nous agents i ha afirmat que “aquest augment de la plantilla permetrà oferir una millor cobertura al municipi i començar a crear un renovat organigrama per millorar el cos policial que està inclòs al Pla d’Actuació Municipal per a aquest mandat”.

El projecte de reestructuració i modernització de la Policia Local de Montcada i Reixac, dissenyat pel cap de la Policia Local, José Manuel Martín, té com a objectiu principal l’increment de la seguretat ciutadana i la prestació d’un servei proper i de qualitat a la ciutadania. Preveu, a més, el reforç d’unitats existents i la creació d’altres noves com ara la Unitat de trànsit i mobilitat s’inicia la propera setmana i estarà totalment operativa amb l’adscripció de nous agents i l’adquisició d’un furgó d’oficina mòbil i d’investigació d’accidents. Aquest projecte també contempla la propera creació da la Policia Administrativa i Medi Ambient. En aquest sentit, el regidor de Policia Local i Protecció Civil, Oriol Serratusell, ha afirmat que “aquestes unitats s’han creat per tal de modernitzar el cos i per adaptar-se a les diferents situacions actuals”.

Les unitats es veuran reforçades durant el 2021 amb cinc agents més de Policia Local que van realitzar les proves de selecció el passat 22 de desembre. Els guanyadors de les places, que prèviament hauran de passar una revisió mèdica, entraran a finals de gener al cos de la Policia Local en qualitat d’agents en pràctiques mentre estiguin realitzant el curs bàsic d’agent, que s’allargarà fins a finals de juliol.

Darrera actualització: 01.02.2021 | 13:54