La inauguració de l'Estadi de Futbol aplega milers de montcadencs i montcadenques

Divendres, 5 de gener de 2007 a les 00:00

Milers de montcadencs i montcadenques es van apropar ahir a la tarda al polígon de La Ferreria per assistir a l'acte d'inauguració del nou Estadi Municipal (C. Progés, s/n).

L'acte va estar presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, que durant la jornada va fer una visita institucional al municipi, acompanyat de l'alcalde de la ciutat, César Arrizabalaga, i del regidors locals.

La inauguració va començar a les 16 hores amb un espectacle d'animació a càrrec d'una banda de música i un grup d'actors que van amenitzar la tarda. Durant tota la jornada, es van disputar diferents partits amb jugadors de l'Escola de Futbol. Tot seguit, es van enfrontar una selecció de veterans del F.C Barcelona i un conjunt de jugadors de Montcada i Reixac i, a la mitja part del partit, van jugar els patufets i juvenils de l'Escola de Futbol. Entre els exjugadors del Barça que van assistir hi havia Guillermo Amor, Jordi Cruyff, Sergi Barjoan, Eusebio o Óscar García, entre altres. El partit va acabar amb una golejada dels blaugranes per 2 a 15.

A les 20 hores es va inaugurar oficialment l'Estadi. Els nens i nenes de l'Escola de Futbol van desfilar pel mig del camp i, acte seguit, es van fer els parlaments oficials i la sacada d'honor a càrrec de l'exjugador del FC Barcelona, el montcadenc J.M Pérez, conegut amb el sobrenom de "el nen". L'acte va acabar amb una enlairada de globus, un partit entre la UDA Gramanet i una selecció de jugadors de Montcada, que va acabar amb el resultat de 2-0 a favor dels colomencs, i una xocolatada per a tots els assistents. L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, ha afirmat que "des d'avui disposem d'un equipament esportiu de primer nivell, amb unes instal·lacions que suposen un pas qualitatiu molt important tant per als equips que competeixen en les diferents categories del futbol català, com per a la formació dels futurs jugadors".

El recinte del nou estadi de futbol té una superfície de 16.807 m2 i inclou dos camps de gespa artificial, un de futbol 11, de 105x64 metres i un altre de futbol 7, de 60x33 metres i graderies amb capacitat per a més de 1.500 persones. També compta amb un bar i una zona de jocs infantils. Les obres, valorades en 2,6 milions d'euros, han estat finançades majoritàriament per l'Ajuntament de Montcada i Reixac, amb aportacions de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona i han anat a càrrec de la Unió Temporal d'Empreses formada per Balltagi Mediterrani i Cimsa (obra civil) i Poligràs Ibèrica (col·locació de la gespa artificial). L'estadi és el primer projecte que el consistori executa a través de l'empresa municipal Montcada Òptima.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 12:49