La Fira de Nadal se celebrarà al carrer Major i els comerços i entitats ja s'hi poden inscriure

Dilluns, 29 d'octubre de 2018 a les 13:30

L'activitat tindrà lloc els dies 15 i 16 de desembre, de 10 a 20 h, i per participar-hi cal registrar la sol·licitud fins al 16 de novembre com a màxim.

L'Ajuntament ha obert el termini perquè comerciants, persones dedicades a l'artesania i entitats locals participin a la Fira de Nadal 2018, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de desembre, de 10 a 20 h. La principal novetat d'aquesta edició és el canvi d'ubicació de l'activitat; no es farà a l'emplaçament dels darrers anys, la rambla dels Països Catalans, sinó al carrer Major i a la plaça de l'Església. L'objectiu de la Fira és col·laborar amb el teixit comercial del municipi i contribuir a la difusió del patrimoni i les tradicions culturals.

"Considerem que el carrer Major és més cèntric i la nova ubicació permetrà que a la Fira hi hagi més activitats complementàries; el trasllat el vam proposar al Consell de Comerç i majoritàriament hi va estar d'acord, també es va fer una reunió amb les associacions de veïns dels barris implicats i no van mostrar cap objecció respecte el canvi d'emplaçament", ha explicat la regidora de Comerç i Turisme, Montse Ribera. L'edil ha destacat el treball transversal de diferents departaments municipals en l'organització de la Fira de Nadal.

Les persones interessades a muntar-hi una parada han d'omplir i registrar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6) fins al 16 de novembre com a màxim. S'hi ha de presentar els models de sol·licitud, de declaració responsable, una còpia del NIF del comerç o entitat i una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil. L'Ajuntament posa a disposició de les persones que hi participin una carpa de 3x3 metres, una taula, dues cadires, il·luminació per a cada estand i vigilància nocturna al recinte. Els paradistes hauran de posar a la venda articles orientats a la campanya de Nadal i en el cas de l'artesania, que sigui de producció pròpia. Les bases i els impresos que calen per fer la inscripció a la fira es poden consultar i descarregar a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 29.10.2018 | 13:32