La Fira de Nadal 2019 se celebrarà els dies 14 i 15 de desembre i els comerços i entitats ja s'hi poden inscriure

Dimarts, 15 d'octubre de 2019 a les 00:00

Fins al 22 de novembre hi ha temps per fer-hi la inscripció i l'activitat tindrà lloc, per segon any consecutiu, al carrer Major.

L'Ajuntament obre del 15 d’octubre al 22 de novembre el termini perquè comerciants, persones dedicades a l'artesania i entitats locals participin a la Fira de Nadal 2019, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre, de 10 a 20 h, al carrer Major. L'objectiu de la Fira és col·laborar amb el teixit comercial del municipi i contribuir a la difusió del patrimoni i les tradicions culturals.

Les persones interessades a muntar-hi una parada han d'omplir i registrar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6). S'hi ha de presentar els models de sol·licitud, de declaració responsable, una còpia del NIF del comerç o entitat i una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil. L'Ajuntament posa a disposició de les persones que hi participin una carpa de 3x3 metres, una taula, dues cadires, il·luminació per a cada estand i vigilància nocturna al recinte. Els paradistes hauran de posar a la venda articles orientats a la campanya de Nadal i en el cas de l'artesania, que sigui de producció pròpia.

Darrera actualització: 13.11.2019 | 13:15