La Fira de comerç just i banca ètica se celebrarà durant la Festa Major

Dimarts, 15 de maig de 2018 a les 09:00

Les activitats es faran durant tota la jornada del dia 19, amb tallers, contacontes i exposicions al matí i un espectacle familiar, a la tarda.

La fira del pròxim dissabte, 19 de maig, en el marc de la Festa Major de Montcada i Reixac 2018, serà l'acte central de les activitats sobre el comerç just i la banca ètica que enguany organitza l'Ajuntament per fer difusió d'aquest tipus d'activitat econòmica alternativa. El programa arrenca aquest dijous, dia 17, amb una visita a la fàbrica de cafè de Terrassa i continuarà dissabte, amb diverses accions que es fan a l'espai davant l'escola La Salle.

De 10 a 14 h i amb la col·laboració de la Biblioteca Elisenda, hi haurà jocs de gran format, de taula, el taller 'Just o injust, tria la teva aventura', un contacontes, una exposició, tallers de xapes, crispetes, una haima amb te i venda de productes de comerç just. Les entitats que hi seran presents són Creu Roja, Aldees Infantils, Setem, Casa Amaziga i Montcada Solidària. A les 18 h haurà l'espectacle familiar 'Karibú', produït per l'organització Setem.

Una altra de les propostes en el marc d'aquest programa és un taller de cacau de comerç just, que tindrà lloc el 24 de maig al Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10) i el 31, al Casal de la Mina. L'activitat és gratuïta i en ambdós casos, de 17.30 a 18.30 h. Per fer la inscripció cal adreçar-se directament a l'equipament on es vol fer el taller. El 30 de maig hi haurà un taller gratuït de cafè de comerç just al Centre Cívic l'Alzina, de 18.30 a 19.30 h. Durant maig i juny hi haurà quatre tallers de teatre al Centre Obert Can Sant Joan i amb alumnes de quart d'ESO de les escoles la Salle i Ginesta.

Darrera actualització: 15.05.2018 | 11:35