La festa de l’envelliment actiu tindrà lloc el 17 de novembre

Dimarts, 12 de novembre de 2019 a les 00:00

Durant matí i tarda, el Pavelló Miquel Poblet esdevindrà una mostra de les activitats adreçades a la gent gran existent a Montcada i Reixac.

El Pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3) esdevindrà un any més l’escenari de la festa de l’envelliment actiu, que tindrà lloc aquest diumenge, 17 de novembre, durant matí i tarda. L’objectiu d’aquesta activitat és difondre tot el ventall d’activitats adreçades a les persones grans que hi ha a la ciutat i fer difusió del projecte ‘Montcada Ciutat Amiga de les Persones Grans’.

La festa arrencarà a les 9.30 h, amb exhibicions de gimba, zumba, puntaires, sardanes, cant coral, sevillanes, playback i una desfilada de vestits de paper. Durant tota la jornada hi haurà una mostra d’entitats. Al migdia, hi haurà una botifarrada, al preu de 3 euros per persona. Els tiquets es poden adquirir ja al Casal de la Mina (Avinguda de la Unitat, sn) i al Cívic de Montcada i Reixac (Parc Salvador Allende). A les 16.30 h començarà la tarda de balls, amb country i balls en línia i ball final, amenitzat pel quartet Huracan.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 13:45