La construcció d’unes escales mecàniques a Ciutat Meridiana afectarà el trànsit de Can Cuiàs

Divendres, 4 d'octubre de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament ha convocat una reunió el pròxim dimarts, 8 d'octubre, per informar-ne al veïnat, al Centre Cívic del barri (19 h).

La construcció d’unes escales mecàniques a Ciutat Meridiana (Barcelona), que ja és en marxa, implicarà afectacions al trànsit i als aparcaments de Can Cuiàs, barri limítrof. La infraestructura s’aixecarà concretament entre els carrers Agudes i Rasos de Peguera i es preveu que el tram afectat es talli a partir del 4 de novembre. Mentre durin els treballs, el tram del carrer Circumval·lació de Can Cuiàs, entre Petúnies i l’escola bressol municipal Camí del Bosc, esdevindrà de doble sentit, per tal de permetre l’entrada al barri montcadenc des de Ciutat Meridiana, ja que l’actual accés, des del carrer de les Agudes, estarà tallat per les obres. Per poder habilitar el doble sentit i permetre els girs dels autobusos, caldrà eliminar una filera d’estacionaments en semibateria del carrer Circumval·lació.

L’Ajuntament de Barcelona ha comunicat al consistori montcadenc que les obres s’allargaran fins a final de gener, tot i que l’obertura al trànsit es preveu que es faci al voltant del Nadal. Per tal d’informar amb detall de les afectacions d’aquesta obra a Can Cuiàs, l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha convocat una reunió el pròxim dimarts, 8 d’octubre, al Centre Cívic del barri (Geranis, sn), a les 19 h.

Darrera actualització: 04.10.2019 | 12:26