La Casa de les Aigües amplia la seva presència al 48H BCN Open House i incorpora un nou taller familiar sobre fauna del Besòs

Divendres, 8 de setembre de 2017 a les 00:00

La programació de setembre a desembre a la Casa de les Aigües, gestionada pel Museu Municipal, comença el 17 de setembre amb el taller Biosòs, una nova proposta de la Jugatecambiental de caire familiar que consisteix a elaborar animals lligats als ambients aquàtics de la conca del Besòs. Aquesta activitat es repetirà tots els diumenges d'octubre i novembre i el 3 de desembre, d'11 a 14 h. El programa d'activitats al recinte modernista manté propostes tradicionals que han esdevingut un èxit de participació i destaca l'ampliació a dues jornades de la presència de Montcada i Reixac al prestigiós festival d'arquitectura 48H BCN Open House. El 21 d'octubre, a les 10 h, hi ha convocada una ruta en bicicleta entre Montcada i Reixac i Sant Adrià de Besòs i una visita ràpida a la Casa de les Aigües. L'endemà, dia 22 (10 h), tindrà lloc un itinerari pel Rec Comtal, sobre paisatges culturals de l'aigua de Montcada a Barcelona.

L'1 d'octubre (12 h) hi ha prevista una sessió de la visita guiada 'Els secrets de la Casa de les Aigües', al preu de 2 euros. El 8 d'octubre (12 h), amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, s'ha programat 'A tota màquina', una visita teatralitzada (5 euros). El 15 d'octubre, a càrrec de l'entitat Acer, hi haurà la celebració del Dia Mundial dels ocells, amb una activitat d'anellament i d'elaboració de caixes-niu (10 h). Montcada i Reixac celebrarà la II Setmana del Turisme Industrial de Catalunya amb un conta-contes (5 de novembre, 11 h) i un itinerari pel Rec Comtal (12 de novembre, 10 h). Amb motiu de la Setmana de la Ciència, el 12 de novembre es farà una visita del cicle 'Els secrets de la Casa de les Aigües', a les 12 h. El 26 de novembre hi haurà una nova sessió de 'La fàbrica de l'aigua', a les 12 h. A més, tots els diumenges hi ha portes obertes al recinte, de 10 a 14 h. Per a més informació per a reserves, s'ha de contactar amb el Museu Municipal (Major, 32; 935 651 122; museumunicipal@montcada.org).

Darrera actualització: 06.06.2018 | 11:07