La Casa de les Aigües acollirà una exposició itinerant sobre la reutilització del patrimoni industrial català

Dimarts, 6 d'abril de 2021 a les 08:00

'Espais recobrats', que impulsen el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, es podrà veure durant els cap de setmana entre el 10 d’abril i el 27 de juny. El primer dia es farà una visita guiada amb el comissari de la mostra i cal inscripció prèvia.

La Casa de les Aigües acollirà a partir del 10 d’abril l’exposició itinerant ‘Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català’, que impulsen el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i la Fundació Antigues Caixes Catalanes amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Aquesta mostra fa un recorregut per les intervencions de reutilització del patrimoni industrial que s’han dut a terme al llarg de les últimes dècades a Catalunya. L’exposició, que es podrà veure a Montcada fins al 27 de juny, se centra en la diversitat del patrimoni fabril català des dels seus inicis fins a l’actualitat. ‘Espais recobrats’, que s’ubicarà dins d’uns dels principals elements del patrimoni industrial de la ciutat com és la Casa de les Aigües, presenta un conjunt destacat d’altres intervencions de recuperació i reutilització d’edificacions industrials, amb la voluntat de mostrar el ventall de possibilitats de transformació d’aquests espais i que, al mateix temps, també serveix per revalorar aquesta tipologia patrimonial.

La mostra es podrà visitar durant l’horari d’obertura de la Casa de les Aigües, tots els dissabtes i diumenges al matí (de 10 a 14h), a excepció de l’1 i el 2 de maig. El 10 d’abril, a partir de les 12h, es farà una visita guiada amb el comissari de la mostra, Ferran Pont, arquitecte i postgraduat en gestió urbanística. Per poder participar, s’ha de fer una inscripció prèvia obligatòria al correu electrònic museumunicipal@montcada.org o per whatsapp al telèfon 610 144 499. Les places són limitades.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 14:59