La Biblioteca Elisenda busca persona voluntàries per fer un programa de millora de la comprensió lectora dels infants

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 00:00

Lecxit és un projecte de la Fundació Bofill i pretén impulsar l’èxit educatiu dels nens i nenes per mitjà de la comprensió lectora.

La Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32), en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, vol posar en marxa un programa de la Fundació Bofill que té per objectiu impulsar l’èxit educatiu per mitjà de la millora de la comprensió lectora. El repte de la iniciativa és garantir que tot l’alumnat finalitzi l’etapa de primària amb un nivell de competència lectora que els asseguri el seu desenvolupament educatiu i social.

Per tal de desenvolupar el projecte a Montcada i Reixac, que està previst que es posi en marxa després de Setmana Santa, cal persones voluntàries que tinguin una hora disponible els dilluns entre les 17 i les 19 h. No cal experiència prèvia, només afició a la lectura i ganes de col·laborar amb els infants. Per fer la inscripció al projecte, podeu omplir aquest enllaç. Per a més informació, podeu contactar amb la Biblioteca Elisenda, al correu electrònic b.montcada.em@diba.cat.

Darrera actualització: 21.03.2023 | 09:43