L’Ajuntament premia als joves inscrits en el curs de formació d’ajudants de cambrer/a

Dilluns, 24 de desembre de 2018 a les 00:00

Una desena de joves va rebre el passat divendres, de mans de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, un diploma en reconeixement per haver finalitzat el curs formatiu com ajudant de cambrer/a.

Tots ells/es han completat una formació de sis mesos emmarcada dins el projecte RestauraMiRjove. L’objectiu d’aquest curs ha estat formar a joves d’entre 16 i 25 anys dins un programa que ha inclòs 440 hores de sessions teòriques i 80 més de pràctiques a empreses on han pogut exercir aquest ofici.

L’acte va comptar amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Òscar Gil, i de l’alcaldessa, Laura Campos; qui va voler felicitar a tots els joves que han rebut aquest reconeixement i va explicar que la finalitat del projecte ha estat preparar-los de la millor manera possible per adaptar-se a les necessitats del món laboral.

De la mateixa manera, Campos va encoratjar als participants a seguir formant-se per assolir nous reptes. “Per a alguns de vosaltres aquest ha estat el vostre primer contacte amb una professió. Us volem engrescar i animar a que continueu formant-vos; és molt important que seguiu aquest camí que heu iniciat. Ens agradaria traslladar-vos un missatge: que hagueu acabat aquest curs demostra que sou capaços d’aconseguir tot allò que us proposeu, així que no defalliu”, va comentar.

Les Regidories d’Educació, Infància i Joventut i de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, en el marc del Dispositiu Local de Transició Escola-Treball (DiLTET), han dut a terme aquest projecte amb el cofinançament del Fons Social Europeu i amb l’assignació específica de la Iniciativa de Empleo Juvenil.

Darrera actualització: 24.12.2018 | 09:37