Ja està preparada la Setmana del Pla d'Empresa 2022

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 13:00

Del 29 de setembre al 6 d'octubre, hi haurà un total de quatre jornades que et poden ajudar a consolidar el teu negoci. Les sessions tenen una durada d'entre 3 i 5 hores on es compartiran coneixements relacionats amb models de negoci, estudis de mercat, preu dels productes i organització econòmica.

El primer bloc es titula "Inspira't en 21 models de negoci i fes el teu CANVAS" i es dura a terme el 29 de setembre i els dies 3 i 4 d'octubre. Les sessions s'iniciaran a les 9 h i finalitzaran a les 14 h. En aquest cas, es presentaran 21 exemples de models de negoci que et poden ajudar a l'hora de determinar el teu. La formació inclou una part pràctica, on els participants hauran de fer el seu propi model de negoci seguint les directrius de CANVAS, una eina de gestió estratègica que permet a l'empresari conèixer els aspectes claus del seu projecte i com es relacionen entre ells.

El segon bloc, "Com fer l'estudi de mercat de la teva idea de negoci", permetrà al participant analitzar la viabilitat econòmica i comercial del seu projecte, detectant possibles clients i competidors i la seva evolució. Aquesta sessió es durà a terme el dia 30 de setembre, de 9.30 h a 14 h.

El tercer bloc tractarà un dels temes que més preocupen entre el col·lectiu d'emprenedors: "Com posar preu als meus productes o serveis". La sessió es farà el dia 5 d'octubre de 9.30 h a 14 h. Els continguts que s'impartiran en aquesta sessió ajudaran fixar el preu del seu producte per obtenir el màxim de beneficis. 

El quart bloc, "Com separar les finances personals de les del negoci. Analitza i organitza els teus diners", ensenyarà als participants alguns consells o opcions per optimitzar recursos a l'hora d'organitzar les finances del negoci discernint-les de les personals. Aquesta serà la darrera sessió i es realitzarà el 6 d'octubre, a les 9.30 h fins a les 13.30 h.

Les inscripcions s'han de formalitzar trucant al telèfon 935648505, enviant un correu electrònic a promocioeconomica@montcada.org o omplint aquest formulari.

Darrera actualització: 13.09.2022 | 13:01