Ismael Serrano, Mercè Sampietro i Julio Manrique actuaran al Teatre Municipal

Dimarts, 10 de desembre de 2019 a les 17:00

Les entrades per a tots els espectacles de gener a juny del 2020 es posen a la venda aquesta setmana, a l'Auditori Municipal i a www.mirteatres.cat.

La programació d’espectacles de gener a maig del 2020 portarà als espais escènics de Montcada i Reixac muntatges i actuacions de reconegut prestigi. La gira Todavía, d’Ismael Serrano, hi farà aturada el 6 de març. Es tracta d’un concert acústic de veu i guitarra durant el qual el cantautor de Vallecas (Madrid) demostra que les seves cançons, poètiques, sinceres i compromeses, continuen vigents avui dia. Dos plats forts més de la programació són La dona del 600, amb Mercè Sampietro i Àngels Gonyalons (26 de gener), i Una història real, amb Julio Manrique i Laura Conejero (16 de maig).

Els espectacles començaran el 19 de gener, amb El misteriós cas de Houdini i l’habitació tancada, un muntatge de màgia que barreja teatre, titelles i llenguatge visual protagonitzat per Nacho Diago, Primer Premi de màgia d’Espanya. El músic Daniel Anglès oferirà el 2 de febrer el concert Punto de Rocío, un homenatge a l’artista Rocío Jurado. El 17 d’abril, una de les companyies més reconegudes de les Illes Balears, El Somni Produccions, oferirà La classe, una reflexió sobre l’amistat. El dia 19, en el marc del cicle Poeticae, hi haurà Amor oscuro, a partir de l’obra de Lorca, interpretat per Javer García Ortega. L’actor Pau Roca oferirà Les coses excepcionals el 25 d’abril, qualificada per la crítica com la comèdia més divertida sobre la depressió.

Pel que fa al teatre familiar, un dels plats forts és el concert del grup El Pot Petit, el 17 de maig. El 9 de febrer hi haurà l’espectacle per a infants entre 18 mesos i 3 anys Little night; el 22 de març, el muntatge dansa Play; i el 19 d’abril, Chorpatélicos, del reconegut grup de titelles Titiriteros de Binéfar, una funció inclosa al Poeticae. Les entrades per a tots els espectacles de la programació es posen a la venda aquest dimarts, 10 de desembre, i es poden adquirir a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12) i a www.mirteatres.cat. Tots els muntatges es faran al Teatre Municipal (Tarragona, 32) a excepció de Chorpatélicos, que tindrà lloc a l’Auditori Municipal.

Darrera actualització: 10.12.2019 | 17:14