Instal·lació d’una coberta fotovoltaica a l’escola Reixac

Dimarts, 9 de juliol de 2019 a les 12:00

L'objectiu de la instal·lació, que té un cost de 74.000 euros i està sufragada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, té com a objectiu aconseguir un estalvi econòmic en el consum d’energia elèctrica.

Una delegació municipal ha visitat aquest matí les obres d’instal·lació d’una coberta fotovoltaica a l’escola Reixac. La previsió és que aquesta setmana finalitzen els treballs per muntar les 184 plaques solars fotovoltaiques A la visita han assistit l’alcaldessa, Laura Campos, acompanyada del president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, Oriol Serratusell, regidor de Medi Natural, i José Domínguez, regidor de Qualitat Ambiental, i tècnics municipals.

Durant la visita, l’alcaldessa ha afirmat que “aquesta iniciativa permetrà l’ús d’energies renovables cent per cent i un important estalvi econòmic a mig termini per a l’Ajuntament”. La coberta fotovoltaica, que pot arribar a produir 60 kw com a màxim, entrarà en funcionament el proper mes de setembre. La instal·lació permetrà l’autoconsum de l’escola en moments de màxima producció i injectar a la xarxa l’energia sobrant. Es preveu que l’inversió es recuperi en uns 8 anys aproximadament

Darrera actualització: 09.07.2019 | 12:44