Inscripcions al projecte Joves Agents de Gènere

Dijous, 27 de desembre de 2018 a les 00:00

S'adreça a persones entre 16 i 22 anys que tinguin inquietuds en l'àmbit de gènere, el feminisme, l'afectivitat i vulguin col·laborar a transformar Montcada i Reixac.

L'Ajuntament està buscant joves d'entre 16 i 22 anys amb inquietuds sobre temes de gènere, feminismes i sexoafectivitat i amb ganes de formar-se i realitzar accions d'aprenentatge i servei a Montcada i Reixac. Es tracta de formar joves agents de gènere, un projecte que s'emmarca dins del programa de prevenció dels agents de salut, amb l'objectiu que siguin persones que puguin transformar el seu entorn i realitzin accions de sensibilització al municipi.

La formació es farà del 18 al 20 de gener a la casa de colònies Cal Diable (Pontons), a càrrec d'entitats especialitzades en cada temàtica, mitjançant debats i tallers vivencials. En aquesta formació es crearan grups de treball per preparar les accions que es faran al municipi entre els mesos de març i juliol. Per tal de formalitzar la inscripció al projecte, cal omplir un formulari que trobareu a l'Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16) i lliurar-lo en aquest mateix espai abans del 7 de gener. El 10 de gener, a els 19 h, hi haurà un reunió informativa a Can Tauler i per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a cantauler@montcada.org o un missatge via Whatsapp al telèfon 667 173 249.

Darrera actualització: 27.12.2018 | 12:20