Obertes les inscripcions per participar a la 6ª edició del MontcadaSons

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:00

Els grups i solistes interessats a participar-hi tenen temps fins al 18 d'abril per presentar la maqueta i la documentació pertinent.

La 6ª edició del MontcadaSons ja està en marxa. A partir d’aquesta setmana es poden consultar les bases de participació per formar part del festival de música, que tindrà lloc el proper dissabte 29 de juny a l’Espai Poblet (davant del Pavelló Miquel Poblet, al camí de la Font Freda). La mostra va adreçada a solistes nascuts o empadronats a Montcada i Reixac i a grups musicals que tinguin almenys a un dels seus components nascut o empadronat al municipi.

El procés de selecció dels finalistes constarà de dues fases: primerament es farà una tria de les 10 millors maquetes, que poden presentar-se fins al 18 d’abril a la consergeria de la Casa de la Vila, i posteriorment es farà una audició en directe al Teatre Municipal el dijous 16 de maig a les 20 h, on cadascú dels grups o solistes disposarà de 10 minuts per fer una actuació en directe que un jurat especialitzat s’encarregarà de valorar. Els guanyadors, que poden ser fins un màxim de 5 candidats, seran premiats amb 500 euros i una actuació de 30 minuts a l’escenari de l’Espai Poblet.

Per a més informació sobre el MontcadaSons 2019 podeu contactar amb la Regidoria de Cultura i Patriomini, trucant al telèfon 935 651 122 o enviant un correu electrònic a l’adreça cultura@montcada.org

Darrera actualització: 07.02.2019 | 11:45