Inici del període d’inscripcions per als Casals d’Estiu 2022

Dimecres, 23 de març de 2022 a les 00:00

El  casal que organitza la regidoria d’Infància i Joventut es farà entre el 27 de juny i el 29 de juliol i les inscripcions estaran obertes entre el 4 i el 18 d’abril. El de la regidoria d’Esports es farà en les mateixes dates i hi haurà una fase de preinscripció entre el 4 i el 8 d’abril.

  • El Casal d’Infància i Joventut per a infants des de P3 a 6è de Primària es farà a les escoles Reixac, Elvira Cuyàs, Mas Rampinyo, Mitja Costa i El Viver, mentre que el de Secundària es realitzarà a l’institut Montserrat Miró. Les inscripcions es podran fer de forma telemàtica al web montcada.cat o de forma presencial a l’OAC de l’Ajuntament.
  • Les preinscripcions per al Casal Multiesportiu i de Futbol també es podran fer de forma online o presencial. La formalització de la plaça s’haurà de fer amb una inscripció definitiva que estarà oberta entre el 25 d’abril i el 5 de maig i que només es podrà fer de manera presencial amb cita prèvia

La regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza una nova edició dels Casals d’Estiu per a infants des de P3 a 6è de Primària que es farà durant els mesos de juny i juliol. El Casal es realitzarà a les escoles Reixac, Elvira Cuyàs, Mas Rampinyo, Mitja Costa i El Viver durant cinc setmanes: del 27 de juny a l’1 de juliol; del 4 al 8 de juliol, de l’11 al 15 de juliol; del 18 al 22 de juliol i de 25 al 29 de juliol. Durant les quatre primeres setmanes, el nombre de places per setmana serà de 367, més 13 places reservades a infants amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE); repartides entre les cinc escoles. La cinquena setmana hi haurà un total de 70 places, més 10 places NESE a l’escola Reixac. L’horari será de dilluns a divendres, de 9 a 13.30h; i un dia a la setmana, de 9 a 17h. El preu per setmana del Casal és de 45 euros (sense incloure els serveis complementaris), el que suposa un 56% de bonificació del cost total, que és de 102,13 euros. A més, les famílies monoporentals i les que inscriguin més d’un fill gaudiran d’un 10% de descompte, en aquest últim cas en el preu pel segon i següents fills/es.

Les inscripcions estaran obertes entre el 4 i el 18 d’abril i es podran fer de forma telemàtica a la pàgina web www.montcada.cat. També hi haurà l’opció de fer-les de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament (Av. de la Unitat, 6), els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13h; i dimarts i dijous, de 15.30 a 19h. Caldrà demanar cita prèvia trucant al 93 572 474 (ext. 4000) o per correu electrònic a aaranda@montcada.org.

Un cop fet aquest tràmit, s’obtindrà un número d’identificació de la inscripció, necessari per prendre part en el sorteig de places, en el cas que la demanda superi la oferta. Un cop confirmada la plaça, es fixarà una data per a les reunions informativa que es faran a les escoles que acolliran el Casal. Les Bases reguladores del procediment d’assignació de places i la documentació que cal aportar per fer la inscripció es poden consultar a www.montcada.cat.


Casal de Secundària
Organitzat per la regidoria d’Infància i Joventut, està destinat a infants que hagin cursat des de 1r a 4t d’ESO durant el curs 21-22. El Casal d’Estiu es durà a terme a l’Institut Montserrat Miró i Vila durant cinc setmanes: del 27 al 30 de juny; del 4 al 7 de juliol, de l’11 al 14 de juliol; del 18 al 21 de juliol i de 25 al 28 de juliol. El nombre total de places per setmana és de 48, més 2 places NESE. L’horari será de dilluns a dijous, de 10 a 14h; i un dia a la setmana, de 10 a 18h. El preu per setmana del Casal és de 35 euros, el que suposa un 73% de bonificació del cost total, que és de 129,65 euros. A més, les famílies monoporentals i les que inscriguin més d’un fill gaudiran d’un 10% de descompte, en aquest últim cas en el preu pel segon i següents fills/es.

Les inscripcions estaran obertes entre el 4 i el 18 d’abril i es podran fer de forma telemàtica a la pàgina web www.montcada.cat. També hi haurà l’opció de fer-les de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament (Av. de la Unitat, 6), els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13h; i dimarts i dijous, de 15.30 a 19h. Caldrà demanar cita prèvia trucant al 93 572 474 (ext. 4000) o per correu electrònic a aaranda@montcada.org.

Un cop fet aquest tràmit, s’obtindrà un número d’identificació de la inscripció, necessari per prendre part en el sorteig de places, en el cas que la demanda superi la oferta. Un cop confirmada la plaça, es fixarà una data per a la reunió informativa. Les Bases reguladores del procediment d’assignació de places del Casal d’Estiu i la documentació que cal aportar per fer la inscripció es poden consultar a www.montcada.cat.


Casal d’Esports
La regidoria d’Esports organitza un Casal Multiesportiu i un específic de futbol que es farà en dos torns: del 27 de juny al 15 de juliol i del 18 al 29 de juliol. El Multiesportiu oferirà activitats al pavelló Miquel Poblet, destinades a infants nascuts entre 2008 i 2011;  la Zona Esportiva Centre (nascuts entre 2012 i 2018) i la Zona Esportiva Can Cuiàs (nascuts entre 2008 i 2018). D’altra banda, el de futbol està destinat a infants nascuts entre els anys 2006 i 2016.

El termini de preinscripció anirà de les 9 h del 4 d’abril a les 14 h del 8 d’abril, tant si es fa a les oficines de la regidoria d’Esports (Tarragona, 32) o de forma telemàtica, a la pàgina web de l’Ajuntament (www.montcada.cat) o a la de la regidoria d’Esports (www.esportsmontcada.org). Aquesta preinscripció és obligatòria per a la participació en el procés d’assignació de places, però no garanteix la seva obtenció, ni l’ordre de presentació de sol·licitud dona cap dret preferent a l’assignació de la plaça. Amb cada preinscripció s’assignarà un número identificatiu que s’utilitzarà per participar en el sorteig de la plaça, si s’escau segons la demanda existent.

La formalització de la plaça s’haurà de fer amb una inscripció definitiva que estarà oberta entre el 25 d’abril i el 5 de maig i que només es podrà fer de manera presencial amb cita prèvia durant l’horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres, de 9 a 14h, i dimarts i dijous, de 16 a 19.30h.

Les Bases reguladores del procediment d’assignació de places del Casal d’Esports i la documentació que cal aportar per fer la inscripció es poden consultar a www.montcada.cat i a www.esportsmontcada.org.

Darrera actualització: 09.06.2022 | 12:03