Inici del nou curs escolar amb millores a les instal·lacions escolars

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 00:00

Una representació municipal ha visitat aquest matí l’escola Mitja Costa, una de les escoles d’educació primària del municipi, on l’Ajuntament i la Generalitat han aprofitat el període estiuenc per fer reparacions i condicionaments dels equipaments.  

L’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolo Egea, acompanyat de la regidora d’Educació, Anabel Moreno, de la de Serveis Municipals, Damaris Sánchez, i del regidor d'Infància i Joventut, Albert Carandell, han visitat l’escola Mitja Costa i s’han reunit amb la direcció del centre, que enguany celebra el 50 aniversari de la inauguració de l’equipament. Coincidint amb la celebració, la delegació municipal ha lliurat un obsequi institucional a la directiva i ha visitat el centre educatiu.

La visita està emmarcada dintre de les previstes a aquells centres educatius on l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat han realitzat aquest estiu diferents intervencions als per millorar-ne les instal·lacions. A l’escola Mitja Costa i al Font Freda s’ha realitzat el canvi de la teulada d’amiant del gimnàs, L’alcalde ha afirmat que “aquesta és una de les actuacions més importants i era una antiga reivindicació de la comunitat educativa, ja que l’amiant és molt nociu per a la salut”.

Entre les actuacions realitzades destaca la renovació de la xarxa hidràulica d’aigua potable al Mitja Costa, per valor de 35.000 euros i el pintat de l’escola Font Freda, per un import de 55.000 euros. D’altra banda, al Reixac s’ha instal·lat parquet a la biblioteca i a les dues aules d’I3. Pel que fa a les escoles bressol municipals, la Regidoria d’Educació ha finançat a Can Casamada la instal·lació de parquet a dues aules, amb un pressupost de 5.000 euros.

Darrera actualització: 14.09.2023 | 13:05