Inici de les obres d’ampliació de l’àrea de jocs infantils del Parc de la Llacuna

Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 16:00

El projecte, que va ser un dels més votats als Pressupostos Participatius de l’any de 2018, suposarà una inversió de 50.000 euros. Les obres han començat aquest dimecres, 14 de juliol, i tindran una durada de tres setmanes.

  • L’ampliació de l’oferta de jocs destinats a infants d’entre 4 i 12 anys consistirà en la incorporació d’una torre activa, un gronxador de dos seints plans i una nova zona amb una piràmide.
  • L’obra ha estat adjudicada a les empreses Ecoverd i Lappset que s’encarregaran de l’ampliació de l’àrea i del subministrament i la instal·lació dels nous jocs, respectivament.

Aquest dimecres, 14 de juliol, s’ha iniciat l’obra d’ampliació de l’àrea de jocs infantils del Parc de la Llacuna que correspon a un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius de l’any 2018. Els treballs consisteixen en ampliar l’oferta de jocs infantils en la franja d’edat compresa entre els 4 i els 12 anys amb la incorporació d’una torre activa, un gronxador de dos seients plans i una nova zona amb una piràmide.

“Amb aquesta actuació, donem resposta a una de les reivindicacions que va ser de les més votades als Pressupostos Participatius 2018 i convidem a la ciutadania a continuar presentant les seves propostes per a projectes juvenils de l’edició 2021-22 que encara està en marxa”, ha dit el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez. 

L’obra, amb un import de 50.000 euros, ha estat adjudicada a les empreses Ecoverd i Lappset que s’encarregaran de l’ampliació de l’àrea i del subministrament i la instal·lació dels nous jocs, respectivament. Els treballs tindran una durada de tres setmanes i la previsió és que estiguin enllestits a principis d’agost.

Darrera actualització: 14.07.2021 | 16:14