Inici de la preinscripció escolar

Dilluns, 7 de març de 2022 a les 10:00

El termini per a l’educació infantil i primària estarà obert entre el 7 i el 21 de març, mentre que la secundària s’obrirà el dia 9.

  • El procés és completament telemàtic i s’ha de fer a través de la pàgina web que ha habilitat la Generalitat de Catalunya.
  • A Montcada i Reixac, els alumnes que s’incorporaran a nous cicles formatius són un total de 800, repartits en 349 per a l’inici de P3 i 451 per a 1r de l’ESO.
  • La Xarxa Antirumors de Montcada i Reixac ha posat en marxa una campanya informativa que pretén que les famílies triïn el centre en base a la seva pròpia experiència i no condicionades per prejudicis i rumors al voltant de les escoles.
     


La campanya de preinscripció per al proper curs escolar 2022-2023 en infantil i primària s’ha obert aquest dilluns, 7 de març, i es podrà formalitzar fins al dia 21. En el cas de l’educació secundària obligatòria, la preinscripció estarà oberta entre el 9 i el 21 de març. El procés és completament telemàtic i s’ha de fer a través de la pàgina web que ha habilitat la Generalitat de Catalunya. Un cop feta aquesta preinscripció, es podrà fer el seguiment de la sol·licitud a partir del 21 d’abril. Després de confirmar la plaça obtinguda el 10 de juny i la formalització de la matrícula es farà entre el 21 i el 29 del mateix mes. A Montcada i Reixac, els alumnes que s’incorporaran a nous cicles formatius són un total de 800, repartits en 349 per a l’inici de P3 i 451 per Primer de l’ESO.

Amb motiu de l’inici d’aquests tràmits, la Xarxa Antirumors de Montcada i Reixac (Xarmir) ha posat en marxa, un any més, una campanya informativa que pretén que les famílies triïn el centre on volen que estudiïn els seus fills i filles en base a la seva pròpia experiència i no condicionades per prejudicis i rumors al voltant de les diferents escoles. El projecte educatiu, l’equip docent i la implicació familiar són aspectes que la Xarmir apunta com a bàsics a l’hora de fer-ne la tria.

Relacionat amb aquesta campanya, la Xarmir i el departament de Comunicació Municipal  han elaborat conjuntament un vídeo en el que un grup de pares i mares parlen de la seva experiència en escoles que no eren la seva primera opció i que els rumors i els prejudicis els hi provocava uns dubtes que han pogut superar positivament amb el pas del temps.

Darrera actualització: 07.03.2022 | 13:21