Inici de la 8a edició del concurs de lectura Mir@llibres

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 00:00

La iniciativa pretén fomentar la lectura entre el públic infantil i juvenil d’entre 5 i 12 anys i les inscripcions, que ja estan obertes, es poden fer a les biblioteques Elisenda de Montcada i Can Sant Joan.

  • Cada lectura val 10 punts i en arribar als 60, els participants ja formaran part del Club Mir@llibres i podran optar a diversos premis.
  • Per validar que realment s'han fet les lectures, s'haurà d'omplir el ‘diari del lector’, amb unes senzilles preguntes sobre cada llibre.
  • La data màxima per sumar punts és el 21 de maig de 2022 i l’1 de juny es farà una festa de cloenda.

Les biblioteques de Montcada i Reixac han posat en marxa la vuitena edició del concurs mir@llibres, que pretén que els infants i joves d’entre 5 i 12 anys s'aficionin a la lectura. Les inscripcions ja estan obertes i en el moment de fer-la a qualsevol de les dues biblioteques (Elisenda de Montcada i Can Sant Joan), els participants rebran el passaport mir@llibres i el llistat de volums seleccionats que els infants podran llegir. Cada lectura val 10 punts i en arribar als 60, els participants ja formaran part del Club Mir@llibres, optant a diversos premis. Per validar que realment s'han fet les lectures, s'haurà d'omplir el ‘diari del lector’, amb unes senzilles preguntes sobre cada llibre. La data màxima per sumar punts és el 21 de maig de 2022 i l’1 de juny es farà una festa de cloenda amb un sorteig de premis que dependrà de la quantitat de punts que acumuli cada concursant.

Per a més informació sobre aquest concurs de lectura, es pot contactar amb la Biblioteca Elisenda de Montcada (Tarragona, 32) al telèfon 934 925 959 / b.montcada.em@diba.cat i la de Can Sant Joan (Turó, 45) al telèfon 935 751 901 / b.montcada.csj@diba.cat.

Darrera actualització: 06.10.2021 | 13:29