Els nens i nenes de Montcada i Reixac recorden als adults la necessitat de fer els passejos amb responsabilitat

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 17:00

L’alcaldessa, Laura Campos, demana respectar la normativa per tal de seguir progressant en el descens de casos de coronavirus. 

Un dia després de l’entrada en funcionament de la normativa que permet als menors de 14 anys sortir al carrer acompanyats, l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha impulsat una campanya, protagonitzada per nens i nenes del municipi, per incidir en el compliment de les recomanacions realitzades per les autoritats governamentals. En el vídeo, els infants recorden els punts més importants a respectar durant els passejos i que es poden resumir amb la norma dels quatre uns: es pot sortir al carrer amb un adult, un cop al dia, durant un màxim d’una hora i a una distància màxima d’un quilòmetre respecte a casa. En la campanya, els més petits demanen als pares i mares respectar el nou escenari i complir amb l’obligació de no ajuntar-se amb altres grups de persones.

Per la seva banda, l’alcaldessa, Laura Campos, fa una crida a la responsabilitat de tothom i assenyala que els adults encara no poden fer vida normal. Campos explica que “no ens podem permetre fer cap passa enrere i posar en risc l’esforç col·lectiu de tantes i tantes setmanes”. L’alcaldessa recorda que seguim en estat d’alarma i, per tant, seguim confinats i afirma que “si sortim al carrer amb els més petits i petites, fem-ho amb tota la responsabilitat i seguint les recomanacions i instruccions de les autoritats sanitàries”.

Darrera actualització: 27.04.2020 | 18:26