Inaugurat un nou parc de salut a la plaça Lluís Companys

Dimarts, 27 de febrer de 2007 a les 00:00
La plaça Lluís Companys de Montcada i Reixac disposa d'un parc de salut, inaugurat divendres passat a la tarda. L'acte va ser presidit per l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i el regidor d'Esports i president de l'Ajuntament l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME), Juan Parra.

El parc de salut consisteix en unes instal·lacions en forma de circuit on els usuaris poden treballar diferents parts del cos a través de la realització d'exercicis físics variats que els permetran reforçar l'activitat cardíaca i respiratòria, augmentar la mobilitat articular, la coordinació, l'agilitat i la força muscular de les extremitats, així com treballar la coordinació visual i motora. Al mateix temps, el parc de salut és un nou espai que afavoreix la socialització, ja que els exercicis es poden realitzar en grup tot conversant.

El regidor d'Esports, Juan Parra, ha explicat que "des de l'Ajuntament ens interessa expandir els parcs de salut per la ciutat, entès com a un nou concepte d'aprofitament de l'espai públic per a la realització d'exercici físic a l'aire lliure".

Aquest és el tercer parc de salut a Montcada i Reixac, després de la inauguració a l'octubre passat d'un espai d'aquestes característiques al Parc Salvador Allende i un altre al parc de la Font Pudenta, el passat 26 de gener.
Darrera actualització: 31.05.2018 | 13:51