Inauguració de l'aula multisensorial de la Xarxa d'Escoles Bressol

Dilluns, 10 de desembre de 2018 a les 00:00

L'espai estarà ubicat a la llar municipal Can Sant Joan i l'acte públic de presentació i una sessió de pati obert serà el 15 de desembre, al matí.

La Xarxa d'Escoles Bressol Municipals de Montcada i Reixac s'ha dotat d'una aula d'estimulació multisensorial, que s'ubica a l'Escola Bressol Can Sant Joan (Font, 6). Es tracta d'un recurs al servei de l'aprenentatge inclusió inclusiu i l'atenció a la diversitat, que reforcen l'aprenentatge de les competències en les diferents etapes educatives, inclosa la de 0 a 3 anys. L'Ajuntament ha rebut una subvenció de 21.500 euros de la Diputació de Barcelona per tirar endavant aquest projecte. Serà un recurs compartit i obert a altres serveis d’atenció a la petita infància del municipi, que també podran fer ús d’aquesta aula (CDIAP-DAPSI, etc.) prèvia coordinació amb l’educadora referent de l’aula.

Per posar en marxa oficialment aquest servei, el centre organitza aquest dissabte, 15 de desembre, entre les 11h i les 13h, una festa al centre, amb un espectacle musical. Aprofitant aquest acte, l'escola hi farà una jornada de pati obert, oberta a tothom i especialment a les famílies amb canalla petita. L'escola Can Sant Joan oferirà el servei de pati obert en altres moments del curs escolar amb altres propostes de dinamització i participació.

Darrera actualització: 10.12.2018 | 12:20