Novetats en l'horari dels camps de futbol municipals

Divendres, 20 d'agost de 2021 a les 00:00

Arran de la creació del futbol base de la UE Sant Joan Atlètic de Montcada, el consistori ha hagut de plantejar canvis que afectin el mínim possible en l'organització de la temporada 2021-22.

L'Ajuntament ha comunicat als diferents equips de futbol professional de Montcada i Reixac els nous horaris dels camps municipals per a la nova temporada, que arrenca la setmana que ve amb els entrenaments de pretemporada. La principal novetat és l'estrena del futbol base de la Unió Esportiva Sant Joan Atlètic, que incorpora una desena d'equips, des de prebenjamins a juvenils.

Aquesta circumstància ha obligat al consistori a mediar entre els diferents equips i proposar canvis d'horari davant la impossibilitat de que la resta de conjunts arribessin a un acord. Segons el regidor d'Esports, Gerard Garrido, aquestes modificacions s'han fet amb la clara intenció d'afectar el mínim possible la feina diària dels diferents clubs i que els nens i nenes poguessin celebrar entrenaments a una hora adequada.

Arran dels canvis, en comparació amb la temporada anterior, hi ha les següents afectacions:

  • Inici de la primera franja d’entrenament 15 minuts abans i finalització de la darrera 30 minuts més tard
  • Durant l’escalfament al camp municipal de Can Sant Joan, com ja es fa al camp municipal de La Ferreria, les diferents franges hauran de compartir el camp 15 minuts
  • Dos equips hauran de començar a entrenar més tard un dia a la setmana

D’altra banda, Garrido assegura que des de l’equip de govern no es considera adient la creació d’un nou conjunt de futbol base a Montcada i Reixac i manifesta que l’objectiu és que existeixi un únic projecte de futbol base. En la mateixa direcció, la Regidoria d’Esports demana que es rebaixi el to entre les diferents entitats esportives i alhora té previst convocar-les de cara a setembre per afrontar els objectius de les properes dues temporades. “Treballem per l’esport de Montcada i per a tots els nois i noies que volen gaudir del futbol al nostre municipi, amb els valors que aquest aporta, com el respecte, la solidaritat, la humilitat i el treball en equip, entre d’altres. Aquests són els valors que des de l’Ajuntament es vol treballar conjuntament amb totes les entitats”, ha explicat el regidor.

Darrera actualització: 20.08.2021 | 13:45