Firmat el conveni per a la creació de la Borsa Jove d'Habitatge

Dimarts, 10 d'octubre de 2006 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac va firmar ahir un conveni de col·laboració amb la Generalitat, a través del Departament de la Presidència, per a la implementació del programa Borsa Jove d'Habitatge al municipi. L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, i el secretari general de Joventut de la Generalitat, Olivié Bayón, van firmar aquest conveni després que el text hagués estat aprovat al darrer Ple Municipal. A l'acte van assistir la regidora d'Habitatge, Fina Manzano, i la regidora d'Infància i Joventut, Eva Gonzalo.

La Borsa Jove d'Habitatge és un servei que té per objectiu posar en contacte els joves amb els propietaris que volen llogar-los habitatges, sempre en condicions avantatjoses pels joves, i orientar-los sobre els diferents aspectes que cal tenir en compte a l'hora de comprar o de llogar un pis, com ara, valorar les característiques de l'immoble, conèixer el procediment legal, estudiar les condicions econòmiques o aprofitar els recursos, com per exemple, els ajuts públics, els crèdits habitatge o les cooperatives per a joves, entre d'altres.

Amb la firma d'aquest conveni, el departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya es compromet, entre d'altres funcions, a concedir 8.500 euros a l'Ajuntament de Montcada i Reixac com a contribució a l'establiment d'aquest programa. La regidora d'Habitatge, Fina Manzano, ha declarat que "l'habitatge és una de les preocupacions principal dels joves avui dia i les administracions han de facilitar l'accés a l'habitatge. Aquest conveni és un pas endavant".

Darrera actualització: 16.04.2018 | 16:14