Les obres del carrer Bogatell finalitzaran la setmana que ve

Divendres, 20 d'agost de 2021 a les 14:00

L'última fase dels treballs serà l'asfaltat del tram entre els carrers Major i Julio Garcia, que obligarà a interrompre el trànsit de la zona el proper dimecres 25 d'agost.

Les obres del carrer Bogatell per millorar la instal·lació elèctrica de la zona entren en la seva última fase amb l'asfaltat del tram comprès entre el carrer Major i el carrer Julio Garcia. Els treballs van començar la setmana passada i fins ara han obligat a interrompre la circulació dels vehicles que van en direcció descendent cap al pas a nivell de la línia ferroviària R2.

El proper dimecres 25 d'agost es procedirà a l'asfaltat de la rasa de la zona afectada, un fet que obligarà a tallar el trànsit de vehicles en tots dos sentits i a modificar la circulació d'alguns carrers pròxims. Està previst que les obres comencin a partir de les 8 h i finalitzin cap al vespre.

Així doncs, els vehicles que intentin accedir al carrer Major a través de la rotonda amb el carrer Elionor només tindran dues opcions: continuar pel carrer Sant Antoni o fer mitja volta i incorporar-se a la carretera Vella. D'altra banda, els vehicles que circulin en direcció sud pel carrer Major, hauran de desviar-se a l'alçada del carrer Generalitat per poder continuar a través de Montiu.

Finalment, aprofitant la interrupció del trànsit, aquell mateix dia també es realitzaran treballs de reparació d'una canonada d'aigua situada en el creuament entre Bogatell i Montiu, sense afectar el trànsit al llarg d'aquest últim carrer.

Darrera actualització: 20.08.2021 | 17:05