Finalitza una de les festes majors més participatives dels darrers anys

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 12:00

Les novetats introduïdes, com el torneig de FIFA 2018 o el vermut musical al Parc Antigua Cerveseria, han rebut molta acceptació.

"Enguany ha estat una de les festes més participatives dels darrers anys, amb molta gent a totes les activitats; gràcies als diferents departaments de l'Ajuntament i a les entitats que hi treballen de valent per fer possible els quatre dies de festa", ha manifestat l'alcaldessa, Laura Campos, fent balanç de la Festa Major 2018 de Montcada i Reixac. Les novetats del programa han tingut molt bona acceptació; la Montcada Gaming Party que es va celebrar al pavelló Miquel Poblet va superar les expectatives de l'organització i fins i tot es va haver de fer una competició prèvia per triar els 32 finalistes del torneig FIFA 2018. El vermut musical al Parc Antiga Cerveseria, amb el grup Venancio y los jóvenes de antaño, va reunir molt de públic en un espai que s'estrenava com a escenari d'actes de Festa Major.

La festa Holi, el supertobogan, el concert de l'Orquestra Maravella, la diada castellera, els carrers del joc i del circ i la sardinada i la paella popular es consoliden com a activitats multitudinàries per a tots els públics. L'Espai Poblet es va omplir les tres nits de concerts, especialment amb les actuacions de Ladilla Rusa i Hotel Cochambre. A l'espai de Facebook de l'Ajuntament de Montcada i Reixac trobareu un recull en imatges dels diferents actes de la Festa Major 2018.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 12:27