Exposició fotogràfica d'imatges de natura a la Casa de la Vila

Dilluns, 26 de febrer de 2007 a les 00:00

La Casa de la Vila (C. Major, 32), acull aquesta setmana l'exposició fotogràfica "Instants de Natura", una selecció de les 680 obres presentades al tercer concurs de fotografia de Natura organitzat per la fundació Caixa de Sabadell i l'Associació per a la Defensa de la Natura (ADENC).

A la mostra, que romandrà exposada des d'avui i fins al 11 de març, es podrà veure l'obra guanyadora del concurs "Velocitat", de Josep Lluis Gual, així com les altres sis imatges premiades. L'objectiu d'aquest concurs és fomentar el coneixement de l'entorn natural. Enguany, la temàtica es centrava en la natura als Països Catalans i el concurs es dividia en cinc categories diferents: paisatge, fauna, flora, natura inanimada i els humans i la natura, amb fotografies que il·lustren accions de denuncia d'agressions al medi ambient o que mostren accions de defensa del territori.

L'exposició "Instants de Natura" ha recorregut diversos municipis de Catalunya i, després de passar per Montcada i Reixac, es podrà veure a Granollers i Castellar del Vallés.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:19