Èxit de la jornada de portes obertes de la Policia Local

Dissabte, 28 de setembre de 2019 a les 00:00

Més de 300 persones han participat aquest matí a les visites guiades de les instal·lacions de la Policia Local, ubicades al polígon industrial La Ferreria.

Coincidint amb el primer aniversari de la inauguració de les noves instal·lacions policials, l'Ajuntament ha organitzat una jornada de portes obertes de la Prefactura. Els assistents també han pogut veure una exposició, a l'exterior de les dependències, d'alguns dels cotxes que fan servir tant la Policia Local com Protecció Civil o l'ADF. Durant tot el matí la unitat canina ha realitzat diferents exhibicions de localització de drogues, explosius i diners falsos. A més, els més petits han pogut gaudir d’un circuit de seguretat viària.

El nou equipament de la Policia Local disposa de 650 m2, distribuïts en zona de recepció, despatxos de proximitat i atenció ciutadana, central de comandament, sala de briefing, despatxos i sales de reunions, cuina-menjador, gimnàs, vestuaris, magatzem d'arxiu, material i informàtica, la cel·la, i la sala d'atestats. Les dependències també acullen l'aparcament per a les unitats mòbils i el dipòsit municipal de vehicles.

Darrera actualització: 28.09.2019 | 20:23