Es posen a la venda les entrades per a la 16a edició del Montcada a Escena

Dijous, 7 de setembre de 2023 a les 00:00

El cicle de teatre local començarà el 8 d’octubre i s’allargarà fins al 3 de desembre amb la representació de vuit obres. Les entrades, totes al preu de 8 euros, ja es poden adquirir de forma presencial a l’Auditori i al web www.teatremontcada.cat.

Montcada Escena, el cicle de teatre local que organitza la regidoria de Cultura i Patrimoni, celebra enguany la seva 16a edició amb la representació d’un total de vuit obres per part de grups local.


El curiós incident del gos de mitjanit
El grup Tea345 donarà inici a la 16a edició del Montcada a Escena amb la representació d’aquesta obra que es va estrenar l’any passat. Es tracta de l’adaptació teatral del llibre ‘El curiós incident del gos a mitjanit’, un èxit literari de vendes que narra la investigació de la mort d’un gos a càrrec del protagonista, un jove amb síndrome d’Asperger. L’obra es representarà el 8 d’octubre, a les 18h, a l’Espai Cultural Kursaal (Masia, 39).


Cabaret Bueno
El grup Els Titelles estrena aquest espectacle de varietats que combina textos de Chema Rodríguez i Karl Valentin amb cançons molt conegudes del cuplet català. Aquest espectacle està dedicat a Ramon Bueno, membre de la companyia que va morir el passat mes de gener. L’obra es representarà en dues sessions: dissabte 21 d’octubre, a les 20 h, i el diumenge 22 d’octubre, a les 18h, a l’Espai Cultural Kursaal.


Qui res no sap a l’infern marxa de cap
El grup Dèria Teatre i els Diables de Can Sant Joan s’uneixen per oferir aquest espectacle de carrer de creació pròpia que ens convida a descobrir alguns secrets del quadre El jardí de les delícies, d’El Bosco. L’estrena d’aquesta representació es podrà veure el dissabte 28 d’octubre, a les 22h, a la plaça de l’Església.


Cyrano: el drama heroico de un clown
La companyia La Jove Finestra Estràbica estrena en aquest cicle teatral aquest drama heroic que és dut a escena a través de la mirada d’un clown acompanyat del seu cor. Es podrà veure el diumenge 5 de novembre, a les 18 h, a l’Auditori Municipal (Plaça de l’Església, 12).


8 mujeres
La companyia Territori Cultura, que impulsa l’escola GrisDance, s’estrena en aquesta nova edició del Montcada a Escena amb la representació de l’obra ‘8 mujeres’. Es tracta d’una comèdia de suspens i misteri ambientada a la dècada dels anys 50 i protagonitzada per vuit actrius. Es podrà veure el diumenge 12 de novembre, a les 18 h, al Teatre Municipal (Tarragona, s/n).


La orquesta de señoritas
TamTaller oferirà un muntatge femení protagonitzat per la dona i els seus sentiments i en el que la música és un actor més. Aquesta representació s’estrenarà el diumenge 19 de novembre, a les 18 h, a l’Espai Cultural Kursaal.
 

Con3vèrsies
El grup Teatrac tornarà a representar en aquesta edició del Montcada a Escena aquest muntatge amb textos de Neil Labutte i Montserrat Teruel (component del grup) que ofereixen a l’espectador, a través de tres converses controvertides, la possibilitat de sentir-se interpel·lat, així com variar d’opinió durant el decurs de l’obra. La representació, que ja es va poder veure a l’edició de l’any passat, es farà el diumenge 26 de novembre, a les 18 h, a l’Espai Cultural Kursaal.


Les Teresines de la meva escala
El muntatge conjunt, amb integrants dels diversos col·lectius teatrals de la ciutat, servirà per tancar la 16a edició del Montcada a Escena. Es tracta d’un espectacle ple d’humor basat en la famosa sèrie de televisió ‘Teresina, S.A.’, de la companyia La Cubana. Hi haurà dues sessions que es faran el dissabte 2 de desembre, a les 20h, i el diumenge 3 de desembre, a les 18h, al Teatre Municipal. Aquest espectacle també estarà dedicat a Ramon Bueno, integrant de diversos grups teatrals que va morir el passat mes de gener i que també era un habitual a les representacions conjuntes.


Entrades a la venda
Les entrades per a tots els espectacles programats es podran comprar a partir d’aquest dijous, 7 de setembre, a la taquilla de l’Auditori Municipal (Església, 12) o bé, al web www.teatremontcada.cat. El preu de les entrades per a totes les obres de teatre és de 8 euros.

Darrera actualització: 07.09.2023 | 10:49