Enquesta per saber el grau de coneixement entre la ciutadania del servei de recollida de voluminosos i l’ordenança de tinença d’animals

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 10:00

Dues agents cíviques estan fent les preguntes a peu de carrer a uns 400 veïns de tots els barris del municipi. A partir del 14 de juny, l’enquesta també es podrà fer a través de la plataforma Montcada Participa.

  • Des de l’1 de juny, s’estan fent preguntes a peu de carrer a veïns i veïnes, amb un mostrari poblacional a nivell d’edat i distribució per barris, que permetran obtenir unes dades que, posteriorment, seran analitzades estadísticament.
  • L’objectiu de la regidoria de Serveis Municipals és conèixer la valoració que la ciutadania fa sobre la recollida de voluminosos i excrements d’animals a la via pública i rebre aportacions per millorar el servei.

L’Ajuntament està fent una enquesta a la ciutadania per fer una anàlisi del seu grau de coneixement sobre l’ordenança de protecció i tinença d’animals i el servei de recollida de voluminosos a la via pública, que es van aprovar al maig i al desembre de 2020, respectivament. Des de l’1 de juny, s’està fent preguntes a peu de carrer a veïns i veïnes, amb un mostrari poblacional a nivell d’edat i distribució per barris, per part de dues agents cíviques que permetran obtenir unes dades que, posteriorment, seran analitzades estadísticament. L’objectiu de la regidoria de Serveis Municipals és la de conèixer la valoració que la població fa sobre la recollida de voluminosos i excrements d’animals a la via pública i rebre aportacions per millorar aquests serveis. L’enquesta, que s’està fent en horaris de matí i tarda, estarà enllestida el 20 de juny aproximadament i la previsió és arribar a unes 400 persones.

“Creiem que és imprescindible conèixer el grau de acceptació i incidència a la via pública que percep la ciutadania d’aquestes modificacions, així com el nivell de satisfacció i coneixement d’un servei cabdal com és el de recollida de voluminosos. L’objectiu de l’enquesta és el de millorar i adequar els nostres serveis a això que la ciutadania ens reclama”, ha dit el regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre.

A partir del 14 de juny, i amb la voluntat que tota la població pugui fer les seves aportacions, aquesta mateixa enquesta també es podrà realitzar a la plataforma Montcada Participa.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 15:51