Enderroc de naus en desús properes al passeig del Besòs

Dijous, 9 de juliol de 2020 a les 00:00

La propietat del solar enderrocarà les construccions atenent a l'ordre de neteja tramesa per l'Ajuntament, després d'incoar-li l'expedient de disciplina urbanística pertinent.

La propietat del solar que hi ha al costat de la rotonda d'accés a la carretera de la Vallençana, a la banda del passeig del Besòs, on hi ha diverses naus industrials en desús, enderrocarà les construccions atenent a l'ordre de neteja tramesa per l'Ajuntament de Montcada i Reixac, després d'incoar el corresponent expedient de disciplina urbanística. La parcel·la, tipificada com a sòl rústic, fa anys que està abandonada i el mur que l'envolta es troba en molt mal estat. Fa un parell de mesos en va caure una part, quedant la runa al costat del passeig per on passen vianants i ciclistes. El consistori va instar la propietat a retirar-la i, en fer cas omís, n'ha assumit les tasques, derivant els costos a la titularitat dels terrenys.

'Arran de l'expedient obert contra la propietat, aquesta ha demanat una ordre d'enderroc i s'ha compromès a tirar les naus a terra en un mes', ha explicat el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez. Al final del mur que delimita la propietat en direcció a Santa Coloma de Gramenet passa el GR92, un corriol que connecta camins al llarg del litoral mediterrani. 'Hem parlat amb la propietat perquè es plantegi la possibilitat de destinar el solar a alguna activitat relacionada amb el lleure o el món de l'esport, que és l'únic que podria acollir atès que es tracta de sòl rústic', ha explicat l'edil.

Darrera actualització: 09.07.2020 | 12:41