En marxa una nova edició del programa d’orientació laboral Ubicat

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 17:00

Es tracta d’un pla d’orientació sociolaboral individualitzat per a persones en situació d’atur o que volen millorar la seva ocupabilitat.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha començat la tercera edició del programa Ubicat, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), una iniciativa que pretén millorar l’ocupabilitat de persones que busquen feina, amb accions d’orientació sociolaboral i de coneixement de l’entorn productiu i de les empreses. Ubicat atén de forma individualitzada les persones en procés de recerca o de millora de feina, posant especial èmfasi en les situacions de precarietat laboral.

Ubicat és un programa obert i dinàmic que impulsa la participació en diferents accions d’orientació i de coneixement de l’entorn productiu del territori, tant a nivell individual com grupal. Un equip professional d’orientació ajuda els participants a dissenyar un pla de recerca de feina i de millora de competències, mitjançant un treball conjunt, on donar veu a les inquietuds i necessitats específiques de cada persona, per tal de millorar la seva ocupabilitat. Paral·lelament, es preveuen accions amb entitats, agents i empreses del territori, per tenir una aproximació i col·laboració amb el teixit productiu del municipi.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, departament que gestiona el projecte, preveu atendre un mínim de 80 persones durant aquest any. Per participar-hi, les persones interessades han d’estar inscrites al SOC. Els interessats també poden trucar a Promoció Econòmica i Ocupació (935 648 505) per sol·licitar cita prèvia i rebre informació. L’equip del departament municipal fa una entrevista prèvia i és qui finalment tria les persones participants, en funció dels perfils i les inquietuds dels demandants.

 

Darrera actualització: 28.01.2021 | 18:14