En marxa les inscripcions a la Rua de Carnaval 2019

Dilluns, 17 de desembre de 2018 a les 00:00

Les comparses que hi vulguin participar i demanar subvencions per a la desfilada tenen temps de fer-ho del 17 de desembre al 15 de gener.

Les comparses que vulguin participar a la Rua del Carnaval del 2019, que tindrà lloc el 2 de març, poden fer-hi la inscripció a partir d'aquest dilluns, 17 de desembre, i fins al 15 de gener. La documentació s'ha de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i l'imprès que cal aportar-hi es poden obtenir a la Regidoria de Cultura i Patrimoni (Casa de la Vila; Major, 32) o bé, descarregar-lo del web municipal, www.montcada.cat, on també es poden consultar les bases de la convocatòria.

Les subvencions s’atorguen per a la confecció de disfresses, el muntatge de carrosses i el lloguer d’equips de so i llum, entre d’altres conceptes relacionats amb la celebració, i les quantitats que poden rebre els grups oscil·len entre 450 i 850 euros, en funció dels integrants de les comparses, que en un 70% han d’estar formades per persones residents a Montcada i Reixac. Per a grups de fora, s’estableix una única subvenció de 100 euros, sempre i qual tingui un mínim de 35 participants. Un cop celebrat el Carnaval, les comparses tenen un mes de temps per justificar l’ajut, aportant la documentació pertinent (com factures de les despeses) a l’OAC.

La desfilada del 2 de març començarà a les 17 h a Can Sant Joan i recorrerà diferents carrers fins arribar al Camí de la Font Freda, on se celebrarà el sambòdrom a l’aire lliure, davant del pavelló Miquel Poblet. Les comparses oferiran el seu ball davant del públic, d’un màxim de 3 minuts.  

Darrera actualització: 13.12.2018 | 09:29