En marxa la sisena edició del concurs Mir@llibres

Dijous, 24 d'octubre de 2019 a les 00:00

El certamen l'organitzen les biblioteques de Montcada i Reixac i pretén fomentar l'hàbit de la lectura entre infants entre 6 i 12 anys.

Les biblioteques de Montcada i Reixac han posat en marxa aquest mes d’octubre la sisena edició del Mir@llibres. Es tracta d’un concurs que pretén fomentar l’hàbit de la lectura entre la infància petita i donar a conèixer el fons infantil de les dues biblioteques del municipi, Elisenda (Tarragona, 32) i Can Sant Joan (Turó, 45). Durant els cinc anys de trajectòria d’aquest certamen, s’han llegit 1.800 llibres i hi ha pres part 250 infants.

Per participar-hi, cal tenir entre 6 i 12 anys i demanar a alguna de les biblioteques el passaport mir@llibres, amb el llistat de llibres que s’inclouen al certamen. Cada participant ha de superar el repte de llegir un mínim de sis títols i el termini per fer-ho finalitzarà el 25 de maig de l’any vinent. Al juny hi haurà una festa per donar els premis als infants que hagin aconseguit ser mir@llibres. Les bases del certamen es poden consultar a biblioteques.montcada.cat.

Darrera actualització: 22.10.2019 | 13:18