En marxa el termini per demanar els ajuts 2019 per a la millora del comerç local

Dijous, 11 d'abril de 2019 a les 00:00

Els comerciants tenen temps per presentar les sol·licituds finalitzarà l'1 d'octubre i els tràmits s'han de formalitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

L'Ajuntament ha convocat el programa 'Millora el comerç' del 2019 i hi poden acollir-se les persones amb un establiment comercial a Montcada i Reixac, amb tres o més anys d'antiguitat, de comerç al detall, restauració, bugaderia i tintoreria, perruqueria i estètica i agències de viatge. L'objectiu d'aquesta iniciativa és col·laborar amb els botiguers en la modernització del seu local o bé, millorar la gestió del negoci per adequar-la a les noves necessitats del mercat.

Els ajuts s'atorguen en funció d'un barem i per conceptes com retolació externa (disseny, producció i instal·lació), aparador, terrassa o condicionament de la façana. També es donen si es vol canviar el mobiliari i la il·luminació, fer reformes integrals o adaptacions per qüestions d'accessibilitat. En matèria de la gestió del negoci, s'hi inclouen projectes web, botiga online, programes de gestió i temes de xarxes socials.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà l'1 d'octubre i s'han de tramitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6). Entre d'altres, cal presentar un resum de l'acció que es pretén desenvolupar i per la qual es demana l'ajut. L'Ajuntament atorga un total de 3.000 euros en el marc del programa i les persones beneficiàries obtindran un ajut equivalent al 50% del pressupost presentat i fins a un màxim 600 euros. 

Darrera actualització: 11.04.2019 | 12:35