En marxa el concurs de cartells de Festa Major 2019

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 12:00

El certamen consta de dues modalitats, adults i infantil i juvenil, i les obres s'hauran de presentar del 25 de març al 7 d'abril a la Casa de la Vila.

L'Ajuntament ha convocat la 31a edició del concurs de cartells per triar la imatge promocional de la Festa Major 2019, en la modalitat adults i infantil i juvenil. Les persones interessades hauran de presentar els seus treballs entre el 25 de març i el 7 d'abril, en format A3. Si el lliurament es realitza de forma presencial, cal anar a la Casa de la Vila, en l'horari habitual d'obertura de l'equipament. En el moment de lliurar l'obra, s'haurà d'omplir una butlleta en què es farà constar les dades personals de la persona. Qui opti pel correu electrònic, hauran d'enviar l'arxiu –no pot superar els 8 MB– amb la proposta de cartell a l'adreça cultura@montcada.org, conjuntament amb la butlleta de participació. Els treballs es poden presentar fins a les 23.59 h del 7 d'abril. Les bases del certamen i la butlleta d'inscripció es poden recollir als equipaments municipals i en format digital, a www.montcada.cat.

Cada concursant haurà de presentar una obra inèdita, amb un nombre il·limitat de tintes. En la modalitat adults hi opten les persones nascudes abans del 2001 i en la categoria infantil i juvenil s'estableixen 4 categories d'edat. L'obra guanyadora rebrà un premi de 800 euros i es poden atorgar 4 accèssits, dotats amb 150 euros cadascun. En el cas dels premis infantil i juvenil, consistiran en lots de productes artístics, culturals i educatius.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 12:25